Poziv na izvoznu radionicu za poduzetnike – Antunovac, 24. svibnja 2023.

Published by MPC LRA on

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja uz suorganizaciju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira besplatnu Izvoznu radionicu za poduzetnike s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, koja će se održati u srijedu, 24. svibnja 2023. godine od 9.00 do 14.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac, Gospodarska zona 23, Antunovac.

Izvozna radionica namijenjena je postojećim i potencijalnim izvoznicima, prvenstveno MSP-ovima iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – Kako i zašto izvoziti?, Gdje pronaći partnere?, Kako i gdje se financirati?

Na radionici će biti predstavljena i uspješna izvozna priča s područja županije.

Predavanja će održati stručnjaci iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Carinske uprave, HAMAG-BICRO-a, HBOR Grupe i udruge Hrvatski izvoznici.

Svoje sudjelovanje na radionici (ime i prezime, naziv i djelatnost tvrtke, kontakt telefon) možete prijaviti putem e-maila: export@mingor.hr do 22. svibnja 2023. godine.

Okvirni program radionice možete pogledati u nastavku.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content