Javni poziv za dodjelu potpora za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama u 2023. godini

Published by MPC LRA on

Osječko-baranjska županija objavila je Javni poziv za dodjelu potpora za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama u 2023. godini.

Potpora za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama dodjeljuje se za organizaciju i/ili sudjelovanje na manifestacijama koje su od značaja za razvoj ruralnog turizma i predstavljanje turističkih potencijala Županije, kojima se promiče i predstavlja Županija kao aktivni sudionik u razvoju ruralnog turizma, a osobito za organizaciju i sudjelovanje:

  • na sajmovima i izložbama
  • na znanstveno-stručnim skupovima
  • na festivalima, smotrama, natjecanjima i drugim srodnim manifestacijama.

Prihvatljivi korisnici su obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti i trgovačka društva registrirani za pružanje ugostiteljskih i turističkih usluga u ruralnom turizmu, udruge registrirane za djelatnosti povezane uz selektivne oblike ruralnog turizma i druge fizičke i pravne osobe koje imaju prebivalište odnosno sjedište na području Županije.

Visina potpora može iznosi do 50% prihvatljivih troškova, a najviše do iznosa od 6.636,14 eura i može se ostvariti jedanput tijekom proračunske godine.

Prihvatljivi troškovi:

  • najam i zakup prostora
  • kotizacija, uvrštenje u sajamski katalog
  • izrada i prezentacija promidžbenih materijala i proizvoda, osim ako potpora za ove troškove nije ostvarena po drugim osnovama prema Odluci o potporama u ruralnom turizmu na području Osječko-baranjske županije
  • i drugi troškovi koji su u neposrednoj vezi s organizacijom i sudjelovanjem na manifestacijama iz točke 2. stavka 1. ovog javnog poziva

Javni poziv je otvoren od 2. svibnja 2023. godine do utroška sredstava planiranih u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2023. godinu, a najkasnije do 31. listopada 2023. godine.

Više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content