Osječko-baranjska županija je na svojoj službenoj stranici objavila Javni poziv za dodjelu potpora dobrovoljnim vatrogasnim društvima za organizaciju i sudjelovanje na nacionalnim i međunarodnim vatrogasnim natjecanjima i drugim vatrogasnim manifestacijama iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2023. godinu.

Predmet Javnog poziva je dodjela potpora dobrovoljnim vatrogasnim društvima s područja Osječko-baranjske županije za organizaciju i sudjelovanje na nacionalnim i međunarodnim vatrogasnim natjecanjima i drugim vatrogasnim manifestacijama iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2023. godinu.

Prijavu za dodjelu potpora dobrovoljnim vatrogasnim društvima za organizaciju i sudjelovanje na nacionalnim i međunarodnim vatrogasnim natjecanjima i drugim vatrogasnim manifestacijama mogu podnijeti dobrovoljna vatrogasna društva s područja Osječko-baranjske županije.

Pravo na podnošenje prijave imaju dobrovoljna vatrogasna društva koja su dostavila potrebna izvješća o pravdanju ranije odobrenih sredstava bez obzira na njihovu namjenu i koja nemaju dugovanja prema Osječko-baranjskoj županiji.

Prijave se mogu podnijeti u razdoblju od 1. ožujka do 15. studenoga 2023. godine, odnosno do utroška sredstava planiranih u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2023. godinu i projekcijama za 2024. i 2025. godinu.

Više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content