RJEŠAVANJE KONFLIKTA – Besplatni seminar u organizaciji OBŽ

Published by MPC LRA on

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

·         Rješavanje konflikta

Tijekom edukacije polaznici će usvojiti različite strategije i načine rješavanja konflikta, upoznati se s pojmom kompromisa, medijacije i arbitraže te spoznati važnost direktne i otvorene komunikacije u izbjegavanju sukoba.

Seminar će se održati 3. ožujka 2023. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati.

Predavač je prof. dr. sc. Ljerka Sedlan König s Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Za sudjelovanje na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave na e-mail adresu gospodarstvo@obz.hr najkasnije do 2. ožujka ove godine.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content