MPC Lokalnoj razvojnoj agenciji odobren novi projekt

Published by MPC LRA on

U sklopu projekta BOND 2 koji provodi Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – HAMAG BICRO, Miholjački poduzetnički centar LRA d.o.o. prijavio se na Javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga.

Sudjelovanjem na dosadašnjim radionicama koje su bile u sklopu projekta BOND 2, Miholjački poduzetnički centar zadovoljio je uvjete za sudjelovanjem u testiranju standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga.

Kroz odobreni projekt Miholjački poduzetnički centar LRA d.o.o. planira tijekom godine održavati radionice za poduzetnike/potencijalne poduzetnike i imati individualna ili grupna savjetovanja poduzetnika/potencijalnih poduzetnika.

Raspored o održavanju radionica kao i same teme radionica MPC Lokalna razvojna agencija će pravovremeno objaviti na svojoj službenoj stranici.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content