Proveden projekt “Osnaži se 2 – digitalno opismenjavanje”

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija d.o.o. je u suradnji s Područnim uredom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Donji Miholjac u periodu od 7. do 10. lipnja 2022. održao dvije radionice u sklopu projekta „Osnaži se 2 – digitalno opismenjavanje“.

Polaznici radionica bile su osobe s invaliditetom koje se nalaze u evidenciji nezaposlenih na Zavodu za zapošljavanje.  

Cilj projekta bio je kroz radionice osnažiti osobe s različitom vrstom invaliditeta za uspješno uključivanje na tržište rada.

Polaznici radionica kroz projekt su usavršili korištenje digitalnih programskih paketa i digitalne komunikacijske vještine koje će im pomoći za korištenje u digitalnom poslovnom svijetu i na tržištu rada.

Tijekom provedbe projekta osobe s invaliditetom stekle su vještine koje im nedostaju, a koje su potrebne svima za mogućnost uključivanja na tržište rada.

Projekt je financiran sredstvima Osječko-baranjske županije.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content