Održan Dan otvorenih vrata u MPC-u

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija d.o.o. je danas u četvrtak 25. studenoga 2021. godine od 9:00 do 12:00 sati održao “Dane otvorenih vrata u MPC-u” koji se održao u sklopu “Dana otvorenih vrata EU projekata” koje Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira, a koji se održavaju u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. 

Djelatnice poduzetničkog centra su ispred zgrade Miholjačkog poduzetničkog centra gdje je bio postavljen štand predstavljale EU projekte kao što je Projekt “ZIPi – Završetak izgradnje poslovne infrastrukture” vrijednosti 14,8 milijuna kuna. Osim toga bili su predstavljeni aktualni raspisani natječaji te indikativni planovi iz Operativnih programa.

Najveća zainteresiranost posjetitelja štanda bila je za raspisane natječaje iz Programa ruralnog razvoja RH kao što su tip operacije 6.3.1. za male poljoprivrednike i 6.1.1. za mlade poljoprivrednike te za raspisani LAG natječaj za tip operacije 6.3. koji je nedavno objavio LAG Karašica.

Osim toga, posjetitelji su se interesirali i o zajmovima koje odobrava HAMAG-BICRO. Posjetiteljima su se dijeliti promotivni letci s informacijama o aktualnim raspisanim natječajima.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content