Otvorene prijave na EIT Manufacturing Innovation Challenge (EITMIC).

Published by MPC LRA on

EIT Manufacturing Innovation Challenge (EITMIC) je projekt kojem je cilj povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove (studenti, startupovi, neovisni timovi zainteresiranih profesionalaca i entuzijasta) te potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji.

Cilj Innovation Challenage-a je rješavanje izazova u vodećim proizvodnim organizacijama u Hrvatskoj, odnosno u kompanijama Podravka, VERTIV, JGL i Ferro-Preis. Dijeljenjem znanja, umrežavanjem i pod mentorstvom vodećih stručnjaka iz pojedinog područja, okupljeni timovi natječu se u izradi najboljeg rješenja koje će pomoći u rješavanju jednog od zadanih izazova. Dodatna motivacija za sudjelovanje na ovom događaju zasigurno su bogate novčane nagrade koje su za najbolje timove pripremile kompanije. Definirani problemski izazovi objavljeni su na stranicama EITMIC-a ovdje.

Ovaj inovativni izazov pruža jedinstvenu priliku za suradnju s uspješnim proizvodnim poduzećima, edukaciju i mentorstvo kroz strukturirani program stvaranja inovacija uz podršku iskusnih mentora te mogućnost za upoznavanje kolega, potencijalnih partnera, klijenata ili poslodavaca.

Prijave za EITMIC otvorene su do 4. studenoga 2021., a samo natjecanje će se održati od 10. studenoga do 9. prosinca 2021. u hibridnom (online/uživo) obliku. Tijekom natjecanja timovi rade na izradi najboljeg rješenja te ga interno prezentiraju kompanijama koje su ga definirale. Najbolje ocijenjeni tim iz svake grupe prezentirati će svoje rješenje na finalnom događaju.

Više informacija o događaju i obrazac za prijavu možete pronaći na službenoj web stranici EIT Manufacturing HUB-a Hrvatska.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content