Radionica DESIGN THINKING inovacijama do uspjeha i zaštite intelektualnog vlasništva

Published by MPC LRA on

Centar za poduzetništvo kao poduzetnička potporna institucija u okviru projekta „ARIJA – Stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja kroz pružanje visokokvalitetnih poslovnih usluga“, financiranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014-2020 organizira radionicu na temu:

DESIGN THINKING

inovacijama do uspjeha

i zaštite intelektualnog vlasništva

koja će se održati

u ponedjeljak, 24. svibnja 2021. od 10 do 13 sati

putem platforme ZOOM

Design thinking je metodologija koja se uspješno primjenjuje u svrhu pronalaženja rješenja za poslovne izazove, bez obzira na djelatnost i veličinu organizacije. Od multinacionalnih pa do malih poduzeća i startup-ova design thinking kao kreativni proces potiče stvaranje inovacija proizvoda i usluga, prodaje, organizacijskih odnosa, ali i ostalih područja poslovanja.

Korištenjem ove metodologije u rješavanju određenog problema proizlaze različita rješenja i kada se stvori jedinstveno rješenje potrebno ga je zaštiti od neovlaštenog korištenja od strane drugih osoba te pretvoriti ga u vrijednu imovinu, odnosno štiti ga kao intelektualno vlasništvo.

Polaznici informativne radionice upoznat će se sa:

  1. Različitim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva
  2. Procesima i troškovima zaštite
  3. Trajanjem pojedinog oblika zaštite
  4. Mogućim utjecajem zaštićenog intelektualnog vlasništva na buduće poslovanje i vrednovanje poduzeća

Predavači na radionici su:

  1. mr. sc. Neven Tamarut, mag. oec., direktor za razvoj poslovanja u STEP RI znanstveno – tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci, poslovni savjetnik i predavač u području zaštite intelektualnog vlasništva i licenciranja
  2. Mario Vukelić, mag. ing., suradnik na EU projektima u STEP RI znanstveno – tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci, predavač na temu design thinkinga i certificirani Servitization manager by Bureau Veritas

Važna napomena:

Radionica je u potpunosti besplatna, a broj sudionika na radionici je ograničen. Raspoloživa mjesta za sudjelovanje na radionici će se popunjavati prema zaprimljenim prijavama.

Prijaviti se možete najkasnije do 23. svibnja do 12:00 sati putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU

Svi prijavljeni sudionici će 23. svibnja dobiti poveznicu ZOOM platforme za sudjelovanjem na adresu e-pošte koju navedu u prijavi.

Dodatne upite i informacije zatražite putem e-pošte na: info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 / 283 970

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content