Besplatna radionica Održivi razvoj: zelena javna nabava, klimatski izazovi i učinkovitost

Published by MPC LRA on

Centar za poduzetništvo kao poduzetnička potporna institucija okviru projekta „ARIJA – Stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja kroz pružanje visokokvalitetnih poslovnih usluga“, financiranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014-2020 organizira radionicu na temu:

ODRŽIVI RAZVOJ: zelena javna nabava, klimatski izazovi i učinkovitost

koja će se održati u srijedu, 28. travnja 2021. od 11 do 14 sati

putem platforme ZOOM

Zelena javna nabava odnosi se na postupak kojim naručitelji nabavljaju robu, radove i usluge koje sa svojim specifičnim karakteristikama imaju manje štetan učinak prvenstveno na okoliš, a njenim provođenjem doprinosi se promicanju politike zaštite okoliša. Europska komisiju definira ju kao „postupak pri kojem javna tijela nastoje naručivati robu, usluge i radove koji tijekom svojeg životnog vijeka imaju manji učinak na okoliš od robe, usluga i radova s istom osnovnom funkcijom koje bi inače naručili“.

SADRŽAJ RADIONICE:

1. Zašto kupovati „zeleno“?

2. Što je to zelena javna nabava – osnovne informacije?

3. Primjena zelene javne nabave – kada i kako

4. Ključni sektori zelene javne nabave

5. Određivanje zahtjeva ugovora – kako ukomponirati elemente zelene javne nabave?

6. Primjeri uključivanja „zelenih elemenata“ u javnu nabavu u različitim fazama provedbe zelene javne nabave

7. Resursi za daljnje informiranje

Predavačica je Nada Kožul, Voditeljica pripreme i provedbe projekata osječke tvrtke Unikom d.o.o. sa dugogodišnjim iskustvom u pripremi, pisanju i provedbi projekata. Radila je u Razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje, a prije toga u nekoliko tvrtki na poziciji Agribusiness Marketing Specialist.

Važna napomena:

Radionica je u potpunosti besplatna, a broj sudionika na radionici je ograničen. Raspoloživa mjesta za sudjelovanje na radionici će se popunjavati prema zaprimljenim prijavama.

Prijaviti se možete najkasnije do 27. travnja do 12:00 sati putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU

Svi prijavljeni sudionici će 27. travnja dobiti poveznicu ZOOM platforme za sudjelovanjem na adresu e-pošte koju navedu u prijavi.

Za sve dodatne upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 / 283 970

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content