Obavijest za poljoprivrednike!

Published by MPC LRA on

Obavještavamo poljoprivrednike upisane u Registar poreznih obveznika, a koji nisu upisani u Evidenciju korisnika – kartica RURALNI RAZVOJ u AGRONET sustavu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i  ruralnom razvoju da je krajnji rok za pravovremeni upis 26. listopada 2020. kako bi mogli koristiti Izvanrednu privremenu potporu poljoprivrednicima i malim i srednjim poduzetnicima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću COVID-19 iz Programa ruralnog razvoja.

Natječaj se otvara 26. listopada 2020. godine, a rok za dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za isplatu potpore je od 30. listopada 2020. godine od 00:00 sati do 6. studenoga 2020. godine do 12:00 sati.

Za pomoć pri upisu te prijavi na natječaj možete se obratiti djelatnicima Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvojne agencije na broj telefona 031/630-944 ili osobno u uredu.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content