MPC – Lokalnoj razvojnoj agenciji odobren novi projekt

Published by MPC LRA on

Miholjačkom poduzetničkom centru – Lokalna razvojna agencija d.o.o. odobren je projekt ”MPC SINERGIJA za razvoj poduzetništva” od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo inovacije i investicije koji će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., poziv ”Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija – PPI”.

Ukupna odobrena vrijednost Projekta je 249.184,58 kuna.

Projekt će se provoditi ukupno 18 mjeseci u razdoblju od 1.svibnja 2018. do 1. studenog 2019. godine. Provedbene aktivnosti odnosit će se na pružanje usluga informiranja MSP i provedbu seminara sa temama: ”Impulsi za uspješno vođenje tvrtke”, ”Kako voditi financije i poslovne knjige”, ”Koraci za prijavu na EU projekte” te ”Vještine upravljanja i liderstva”, a sve s naglaskom na informiranje, savjetovanje i educiranje poduzetnika.

Cilj projekta je poboljšati informiranost i stručne vještine MSP sa područja Grada Donjeg Miholjca, Općine Magadenovac, Općine Marijanci, Općine Viljevo i Općine Podravska Moslavina i osposobiti ih da postanu konkurentniji na tržištu, a pružanjem pravovremenih informacija o svim aktualnostima za poduzetnike putem svih dostupnih medija (usmeno, telefonskim putem, e-mailom, web stranicom, radio emisijama…) doprinijet će se ostvarenju projektnog cilja.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content