Dani otvorenih vrata EU fondova

Poduzetničke potporne institucije: Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija, Poduzetnički inkubator OSVIT i DUGA Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti organiziraju Dane otvorenih vrata.
U okviru tradicionalnog obilježavanja EUROPSKOG TJEDNA, Miholjačke potporne institucije organiziraju „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati od 11. – 12. svibnja 2017. godine u Donjem Miholjcu.
Pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže na Danima otvorenih vrata EU projekata! Europska unija je pomogla realizaciju projekata sa više od 60 milijuna kuna na našem području. Iskoristite priliku i upoznajte se s brojnim EU projektima koji su realizirani na našem području, razgovarajte s osobama uključenima u pripremu i provedbu projekata i doznajte sve što vas zanima o realizaciji projektne ideje i financiranju EU projekata.

Program obilježavanja EUROPSKOG TJEDNA:
– Dana 11. svibnja 2017. godine od 10:00 – 12:00 na Trgu Ante Starčevića će biti prezentirani provedeni projekti, koje je pripremio i provodio Miholjački poduzetnički centar LRA,
– Dana 12. svibnja 2017. godine od 10:00 – 12:00 u TEHNOLOŠKOM PARKU „OSVIT“ bit će predstavljeni svi projekti s posebnim osvrtom na projekte koji su realizirani na području Donjeg Miholjca.