Dani otvorenih vrata EU fondova

Published by MPC LRA on

Poduzetničke potporne institucije: Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija, Poduzetnički inkubator OSVIT i DUGA Društvo za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti organiziraju Dane otvorenih vrata.
U okviru tradicionalnog obilježavanja EUROPSKOG TJEDNA, Miholjačke potporne institucije organiziraju „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati od 11. – 12. svibnja 2017. godine u Donjem Miholjcu.
Pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže na Danima otvorenih vrata EU projekata! Europska unija je pomogla realizaciju projekata sa više od 60 milijuna kuna na našem području. Iskoristite priliku i upoznajte se s brojnim EU projektima koji su realizirani na našem području, razgovarajte s osobama uključenima u pripremu i provedbu projekata i doznajte sve što vas zanima o realizaciji projektne ideje i financiranju EU projekata.

Program obilježavanja EUROPSKOG TJEDNA:
– Dana 11. svibnja 2017. godine od 10:00 – 12:00 na Trgu Ante Starčevića će biti prezentirani provedeni projekti, koje je pripremio i provodio Miholjački poduzetnički centar LRA,
– Dana 12. svibnja 2017. godine od 10:00 – 12:00 u TEHNOLOŠKOM PARKU „OSVIT“ bit će predstavljeni svi projekti s posebnim osvrtom na projekte koji su realizirani na području Donjeg Miholjca.


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content