Novi natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava poduzetnicima

Published by MPC LRA on

Ministarstvo poduzetništva i obrta je dana 17. svibnja 2016. godine iz Europskog fonda za regionalni razvoj objavilo natječaj Kompetentnost i razvoj MSP kojim je omogućeno dodjeljivanje bespovratnih sredstava poduzetnicima i obrtnicima za poboljšanje njihovog poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti kroz ulaganje u izgradnju i/ili opremanje poslovnih jedinica.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava s rokom prijave od 1. lipnja 2016. do 31. prosinca 2016. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 867.000.000,00  kuna.

Najniža vrijednost potpore, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 300.000 kuna. Ukupna državna potpora ne može prijeći prag od 30.000.000 kuna.

Za sve detaljnije informacije o natječaju pogledajte ovdje ili se obratite u ured Miholjačkog poduzetničkog centra LRA d.o.o.

 


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content