Zamjenik ministra poduzetništva i obrta u posjeti PPI Donjeg Miholjca

Published by MPC LRA on

Zamjenik ministra poduzetništva i obrta, g. Mario Turalija je u petak 8. travnja 2016. godine posjetio Poduzetničke potporne institucije u Donjem Miholjcu – Miholjački poduezetnički centar Lokalnu razvojnu agenciju i Poduzetnički inkubator Osvit.

Sastanku su prisustvovali djelatnici Poduzetničkih potpornih institucija i predstavnici osnivača Miholjačkog poduzetničkog centra LRA, načelnik Općine Magadenovac, g. Stjepan Živković i gradonačelnik grada Donjeg Miholjca, g. Zoran Kovač, kao i zadrugari poduzetničkog inkubatora Osvit.

Zamjeniku ministra predstavljeni su strateški projekti kojima će se direktno utjecati na pozitivne promjene iz područja gospodarstva u Gradu Donjem Miholjcu i susjednim općinama. Direktor Miholjačkog poduzetničkog centra, g. Valent Poslon, informirao je prisutne o prijavljenim i planiranim projektima koje pripremaju i provode zaposlenici Poduzetničkih potpornih institucija.

U nastavku posjeta zamjenik ministra je obišao i novu zgradu Tehnološkog parka u Industrijskoj zoni Janjevci, jednom od glavnih rezultata nedavno završenog projekta pod nazivom DORIBIS Network  – Razvoj regionalne mreže inkubatora za ICT područje, čiji je nositelj Miholjački poduzetnički centar LRA.

 

 

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content