Održana 2. Poslovna srijeda

Published by MPC LRA on

U konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Osvit 25. ožujka 2015. održan je drugi radni sastanak pod nazivom Poslovna srijeda. Sastanku su prisustvovali predstavnici organizatora – Miholjačkog poduzetničkog centra, Poduzetničkog inkubatora Osvit, predsjednik Gradskog vijeća Ivica Kožić, predstavnici Srednje škole Donji Miholjac te poduzetnici sa područja Grada Donjeg Miholjca.

Sastanak je otvorio direktor Miholjačkog poduzetničkog centra, Valent Poslon, predstavivši trenutno otvorene natječaje u sklopu Poduzetničkog impulsa 2015., kao i natječaje iz drugih programa koji su objavljeni i one u najavi za naredno razdoblje.
Po završetku predstavljanja natječaja otvorena je rasprava u kojoj su poduzetnici dobili odgovore na pitanja oko prijave na predstavljene mjere poticanja poduzetništva i obrta za 2015. godinu

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content