Otvoren: IPARD natječaj za mjeru 103

Published by MPC LRA on

ipard24032014Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je IPARD natječaj za mjeru 103 „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribarskih proizvoda“, koji je otvoren od 24. ožujka do 7. travnja 2014. godine.
Potencijalni korisnici su obrti, trgovačka društva i zadruge, registrirani za obavljanje predmetne djelatnosti i obveznici PDV-a u rangu mikro, malih ili srednjih poduzeća, kao i oni u rangu poduzeća s manje od 750 zaposlenih (obveznici IPPC Direktive) ili godišnjim prometom koji ne prelazi 200 milijuna EUR – a,  s manje od 25% državnog vlasništva, odnosno vlasništva jedinica lokalne i/ili regionalne (područne) samouprave ili Grada Zagreba.

Sve informacije o mogućim ulaganjima u okviru ove mjere možete pronaći u Pravilniku o provedbi mjere 103 (NN broj 36/2014) i vodiču za korisnike objavljenom na mrežnim stranicama Ministarstva poljoprivrede www.mps.hr i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju www.apprrr.hr

Svi projekti koji se ugovore po ovom natječaju, financirat će se iz sredstava Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EAFRD).

Mjera 103 – „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu 
restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda Zajednice“ koja omogućuje ulaganja u:

  • sektor mlijeka i mljekarstva
  • sektor prerade mesa
  • sektor ribarstva
  • sektor prerade voća i povrća
  • sektor vinarstva
  • sektor maslinovog ulja

 

Prenosimo sa: http://www.mps.hr/

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content