Održan seminar

Published by MPC LRA on

U organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra – Lokalne razvojne agencije održan je seminar “Kako postati poduzetnik”. Kroz 20 sati predavanja polaznici seminara mogli su saznati koji su to kritični faktori na koje treba posebno obratiti pažnju prije donošenja odluke o ulasku u svijet poduzetništva. Predavač Beba Madunović iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje predstavila je mjere koje mogu koristiti poduzetnici za samozapošljavanje, ali i za zapošljavanje drugih radnika. Valent Poslon je predstavio pravne oblika organiziranja poduzetništva, s posebnim naglaskom na novi oblik organiziranja – jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću (j.d.o.o.).

Mogućnosti korištenja kredita s poticajnim kamatama predstavio je Boris Čagalj iz Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR).  Seminar je kroz ova dva dana polazilo 14 polaznika, koji su na kraju seminar ocijenili kao vrlo uspješan način prenošenja ovih znanja i istaknuli interes i za ostale teme koje će se ove zime predstaviti u Miholjačkom poduzetničkom centru.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content