MARIJANCI POTPISALI IPARD

Published by MPC LRA on

Općina Marijanci potpisala je Memorandum o razumijevanju s Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Memorandum se odnosi na korištenje sredstava za Mjeru 301 ” Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture” unutar IPARD programa. Ovo je četvrta jedinica lokalne samouprave (Općina Magadenovac, Općina Podravska Moslavina, Općina Trnava i Općina Marijanci), koja je uspješno aplicirala na ova sredstva iz pretpristupnog programa IPARD. Prethodne tri općine već su provele postupak javne nabave i odabrale izvođače radova. Postupak javne nabave za Općinu Marijanci predstoji i prema Planu nabave očekuje se izbor izvoditelja radova za početak proljeća iduće godine.
Stručnu i konzultantsku uslugu ovim jedinicama lokalne samouprave pružio je STRUČNI TIM MIHOLJAČKOG PODUZETNIČKOG CENTRA Lokalne razvojne agencije.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

Skip to content